Professionele sapcentrifuge

Als gewone consument wordt het niet aangeraden om een professionele sapcentrifuge te kopen. Deze sapcentrifuges zijn speciaal voor horecazaken gemaakt en kunnen enorm duur zijn.

De prijs van een professionele sapcentrifuge gaat van 500 euro tot maar liefst meer dan 6000 euro Je vraagt je misschien wel af waarom zo’n sapcentrifuge zo duur kan zijn. Dit is vooral omdat de hoeveelheiden fruit en groenten dat deze professionele sapcentrifuges kunnen verwerken veel groter zijn dan de gewone sapcentrifuges voor de consument die je in elektrozaken kan kopen.

Er zijn sapcentrifuges op de markt die enkele duizenden WATT aan vermogen hebben en tot wel 150 KG fruit en groenten kan verwerken. Hier is de gewone consument natuurlijk niets mee.

Ook de kwaliteit vande professionele versie scheelt toch wel veel met de gewone sapcentrifuges. De mesjes zijn meestal gemaakt uit extreem harde materialen zoals chroomnikkelstaal, vandaar ook de hogere prijs.

Als je natuurlijk geen duizenden euro’s wilt uitgeven kan je nog altijd de high-end modellen voor de gewone consument bekijken die je hieronder vind.